ОНЛАЙН КУРСОВЕ И РАБОТИЛНИЦИ

СЕМИНАРИ, РАБОТИЛНИЦИ И ИНТЕНЗИВНИ ОБУЧЕНИЯ

За да сме Ви от максимум полза и да Ви дадем възможността да се развивате, учейки задълбочено и надграждайки над вече наученото, ние сме разработили редица семинари, практически работилници и интензивни обучения, които можете да предприемете по всяко време, независимо дали тепърва стъпвате по пътя на Ащанга йога или имате години опит.

Семинарите обикновено се провеждат през уикендите и се фокусират върху основни, ключови принципи на Ащанга йога, които да Ви помогнат да усъвършенствате практиката си. Опитът на Ирина Бъчварова като практикуваща и преподаваща Ащанга йога се комбинира с умението й да споделя многото знания разбираемо, с хумор и по много земен начин. 

ЙОГА АНАТОМИЯ

В този семинар ще разглеждаме и работим с онези части на анатомията, които правилно информират практиката ни. Ще изследваме ключови моменти, принципи и техники, които не само правят практиката ни безопасна и много по-продуктивна, а и са онзи съществен елемент за трансформация на всички нива. 

ЙОГА АСИСТИРАНЕ

Искате да преподавате на друго ниво? Този семинар ще Ви научи както ЗАЩО така и КАК да прилагате ефективни техники на асистиране така, че те да са безопасни за Вас и Вашите ученици.

ВЪВЕДЕНИЕ В АЩАНГА

Ащанга йога може би е най-неразбраният вид йога днес, макар повечето съвременни стилове да са изникнали от нея. В този семинар ще узнаете какъв е контекстът на Ащанга йога и онези техники, които я правят толкова различна и толкова вътрешна практика.

Интензивните обучения са с продължителност 1-4 седмици според целта на обучението. Някои от тях са задължителна част от обучението на учители, макар всеки да е добре дошъл, стига да желае да се развива и да инвестира време в практика.

НАЧАЛНА СЕРИЯ ИНТЕНЗИВНО

Една седмица изучаване на Началната серия Ащанга йога, която ще Ви даде задълбочен поглед върху практиката и взаимосвързаността на техниките. 

МАЙСОР ИНТЕНЗИВНО

Йога опира до взаимоотношението Ви с учителя. В това интензивно обучение ще имате възможност да го изпитате.

АСИСТИРАНЕ ИНТЕНЗИВНО

Занаят се краде, а в йога чиракуването е повече от необходимо, за да добиете увереност и повече практически опит.  За обучаващи се учители и вече преподаващи.

 
 

СЕМИНАРИ И РАБОТИЛНИЦИ

ИНТЕНЗИВНИ ОБУЧЕНИЯ

ПЪЛЕН КУРС ЙОГА АНАТОМИЯ

Този курс ще промени и задълбочи познанията Ви по анатомия. Това е най-пълният ни курс, който ще Ви отведе на пътешествие из Вашата анатомия.

ЙОГА АСИСТИРАНЕ ОНЛАЙН

Искате да преподавате на друго ниво? Този курс ще Ви научи както ЗАЩО така и КАК да прилагате ефективни техники на асистиране така, че те да са безопасни за Вас и Вашите ученици.

ЙОГА СУТРИ ОНЛАЙН

ОНЛАЙН КУРСОВЕ

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Practice Place

гр. София

бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 64

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

СПОДЕЛЕТЕ / SHARE

LATEST ON INSTAGRAM

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg