КУРСОВЕ ЗА УЧИТЕЛИ

Нашата философия се опира на традицията. Йога е нещо изключително обширно и всеобхватно като предмет и се учи цял живот. Консистентната, ежедневна, сериозна и зряла практика е най-важният фундамент за това пътешествие. Курсовете за учители ще Ви дадат подробна програма, която ще Ви подготви за изключителното приключение, наречено Ащанга йога - като начин на живот, като възглед за живота, като наука и евентуално като професия. Когато завършите обучението си, ще сте готови да продължите по пътя на Ащанга, който води само нагоре. 

Ние вече 15 години посвещаваме работата си на изучаването на Ащанга йога не само като техники, но и като приложение в живота. Целта на този курс е да Ви научи на нещо, а не да Ви даде сертификат. В края наистина ще имате всичко необходимо, което може да бъде предадено като знания, насоки и инструкции. Останалото зависи от вас.

Имайте предвид, че само Шарат Джойс  има право да дава официална оторизация за преподаване! Ако сте се устремили към това, обучението Ви при нас е първата Ви спирка по пътя!

Курсовете са регистрирани към Yoga Alliance!

 

Курсовете за учители са за сериозно интересуващи се практикуващи йога, които желаят да задълбочат личната си практика, знанията си и/или имат амбициите да преподават. В тези курсове не се допускат абсолютно начинаещи, които трябва да се посветят на минимум 1 година ежедневна практика и да предприемат някои от интензивните ни обучения като начало.

 

 Ако не сте уверени коя е най-подходящата форма на обучение за Вас, пишете ни на  yogashala@abv.bg  или най-добре елате в Шалата ни за практика и консултация.

СРАВНЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ ФОРМАТ

1 година ежедневна практика и помагане на водещия учител.

ГУРУ ПАРАМПАРА ПРОГРАМА

1 месец ежедневна практика, 2 дни в седмицата семинари

МАЙСОР УЧИЛИЩЕ

10 съботи и недели интензивно обучение, по 1 събота и неделя на месец

200 Ч ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧИТЕЛИ

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

LATEST ON INSTAGRAM

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg