АЩАНГА МАЙСОР СЕМИНАР

АЩАНГА МАЙСОР СЕМИНАР

Виж СЪБИТИЯ за следващи дати

Магията на Ащанга йога е в това, че тя Ви позволява да получите персонализирани инструкции за Вашата практика, докато споделяте енергията и вдъхновението на груповата практика. Всеки заслужава особено внимание и в този уъркшоп ще го получи, като ще получи и индивидуализирани инструкции, отговарящи на нуждите и способностите му.

Йога винаги се е базирала на взаимоотношенията между учителя и ученика. Когато се изгради такова взаимоотношение, едва тогава може да се случи нещо съществено. Ето защо, на този семинар, както и на всички други, работим с малки групи от не повече от 12 души и изискваме да присъствате на всички 5 практики. С нашето индивидуално отношение към всеки и Вашето посвещение на практиката, йогa наистина може да започне да Ви трансформира.

Всеки заслужава индивидуално внимание и в моите семинари, всеки го получава. Това включва инструкции, които са релевантни за Вашата практика в момента. Аз така разбирам процеса на преподаване и учене. Когато индивидуализираните инструкции съвпаднат с Вашите нужди и способности, промените се случват от само себе си.

При Майсор метода, всеки от групата практикува нещо различно - онова, което е научил досега, но в групова обстановка. Този индивидуализиран подход Ви позволява да получите подкрепа, помощ и инструкции там, където имате нужда.  За периода от 5 дни, ще имате възможността да преразгледате практиката си от различна гледна точка и много по-задълбочено. Без значение какво и колко сте практикували досега, личното внимание от мен и Вашата дисциплина на ежедневна практика, ще ви помогнат да видите резултати веднага и да поставите основата за по-нататъшни такива. Единственото изискване е да искате да учите. Не е нужно да познавате Ащанга поредицата.

ТЕМИ, КОИТО СЕ РАЗГЛЕЖДАТ

Този практически семинар включва:

много индивидуално внимание

5 дни Майсор практика

време да изградите взаимоотношение с учителя

яснота относно над какво има да работите

и мн.др.

ЦЕНА:

Цената е по договаряне със студиото домакин

ПЪЛНА ПРОГРАМА

ИСКАТЕ ТОЗИ СЕМИНАР ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ИЛИ СТУДИО?

Ние с радост ще Ви посетим, където и да се намирате. За целта е необходимо да съберете група от мин. 6 души, да имате подходящо място за провеждане на семинара или курса и да уговорим дата за провеждането му.

Семинарите и курсовете могат да се проведат в обявения формат, но бихме могли и да създадем нов, според нуждите и интересите на Вашите ученици.

За да организираме събитие във Вашето студио, свържете се с нас:

тел. 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

LATEST ON INSTAGRAM

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg