СЕМИНАРИ И ОБУЧЕНИЯ

АЩАНГА МАЙСОР СЕМИНАР

Магията на Ащанга йога е в това, че тя Ви позволява да получите персонализирани инструкции за Вашата практика, докато споделяте енергията и вдъхновението на груповата практика. Всеки заслужава особено внимание и в този уъркшоп ще го получи, като ще получи и индивидуализирани инструкции, отговарящи на нуждите и способностите му.

СЕМИНАР ЙОГА АНАТОМИЯ

В този практически семинар ще разглеждаме и работим с онези части на анатомията, които правилно информират практиката ни. Ще изследваме ключови моменти, принципи и техники, които не само правят практиката ни безопасна и много по-продуктивна, а и са онзи съществен елемент за трансформация на всички нива. 

 

МАЙСОР ИНТЕНЗИВНО

Ако имате нужда да освежите практиката си и да получите професионални насоки от опитен Ащанга учител, ако искате да се докоснете до малко по-философската страна на Ащанга йога и да навлезете в изучаването на Йога сутрите, този интензивен месец е за Вас. Той е за Вас и ако искате да учите за учител, но Ви липсва практика или не сте сигурни доколко познавате практиката. 

НАЧАЛНА СЕРИЯ ЗАДЪЛБОЧЕНО

Всеки има пози, които са му трудни или други предизвикателства. Случва се и да практикуваме - понякога от дълго време - и въпреки това да не се ориентираме в метода като цяло или техниката на ключови асани. Много инструктори забравят философските фундаменти на практиката и това води до неразбиране защо имаме такава или онакава техника, защо поредицата е такава, каквато е и други подобни въпроси.

СЕМИНАР ЙОГА АСИСТИРАНЕ

Двудневен практически семинар, който ще Ви запознае с целта и приложението на физическите асистенции в йога асана.  Нагласянията са много мощно средство за учене когато се прилагат по предназначение и са направени добре, Асистенциите дават възможност да се пре-моделира тялото, като се променят упорити и несъзнателни навици на движение.

СЕМИНАР ВЪВЕДЕНИЕ В АЩАНГА

Семинарът ще Ви запознае с традициите на Ащанга йога, основните техники и логиката зад тях. Ще имате възможност да попрактикувате Поздравите към слънцето и други ключови пози, както и да зададете своите въпроси. Ще се запознаете и с Майсор метода и ползите от такъв подход. Ще развенчаем някои митове около Ащанга йога и всеки ще получи насоки за по-нататъшното си развитие. След този семинар, ще сте готови да се включите в редовните Майсор практикиа в шалата. 

 

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

LATEST ON INSTAGRAM

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg