ОНЛАЙН КУРСОВЕ И РАБОТИЛНИЦИ

СЕМИНАРИ, РАБОТИЛНИЦИ И ИНТЕНЗИВНИ ОБУЧЕНИЯ

Повечето от хората, които записват тези онлайн обучения го правят, защото усещат, че има големи празнини в знанията им. Независимо от опита и знанията им, те са объркани по много въпроси. Ако и Вие сте като тях,

ПОВИШЕТЕ САМОЧУВСТВИЕТО И УВЕРЕНОСТТА СИ КАТО УЧИТЕЛ, ЗА ДА МОЖЕТЕ НАИСТИНА ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО В ЖИВОТА НА ХОРАТА, НА КОИТО СЛУЖИТЕ

 

ПЪЛЕН КУРС ЙОГА АНАТОМИЯ

Този курс ще задълбочи познанията Ви по анатомия, особено за връзката й с йога. Курсът е най-подробният възможен и ще Ви даде материал, който не се преподава в обичайните курсове за учители.

ЙОГА И НЕРВНАТА СИСТЕМА

Нервната система по същество е система за комуникация и контрол. В този курс ще се запознаете с различни аспекти на нервната система и как те имат отношение към йога практиката.

ЙОГА АСИСТИРАНЕ ОНЛАЙН

Този курс се занимава с кога, защо и как да използваме физически асистенции към йога позите.

ОСНОВИ НА ПРИЛОЖНАТА АНАТОМИЯ

Анатомията може да е нещо много сложно за учене, но не и с този курс. Курсът е кратък (само 15 урока) и ако не сте учили никога анатомия е перфектен да Ви въведе в тази толкова сложна иначе наука.

ВЪВЕДЕНИЕ В АЩАНГА ОНЛАЙН

Ащанга йога може би е най-неразбраният вид йога днес, макар повечето съвременни стилове да са изникнали от нея. В този семинар ще узнаете какъв е контекстът на Ащанга йога и онези техники, които я правят толкова различна и толкова вътрешна практика. ​ ​

300 ч ЙОГА АНАТОМИЯ

Този курс надгражда над фундаменталните анатомични концепции, които се изучават в Йога Анатомия 200 ч  и  използва солидната му основа, за да изследва човешкото тяло в процеса на асана. Ще "разглобим" на пръв поглед сложни асани и ще разгледаме техните отделни елементи и парчета през очите на анатомията.

ЙОГА КИНЕЗИОЛОГИЯ

Хата йога е по същество йога на движението. Какво се случва в телата ни, докато изпълняваме движения и пози и как всичко това е свързано с духовните измерения и цели на йога - всичко в този курс.

РАБОТА С ТРАВМИ

200 ч ЙОГА АНАТОМИЯ

"Йога анатомия 200 ч" разглежда анатомията с цел тя да бъде приложима в практиката. Макар курсът да се занимава с техническия аспект на асана, ние вярваме, че асана далеч не е всичко в йога, а само началото на един дълъг и индивидуален път.

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

LATEST ON INSTAGRAM

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg