ДИСТАНЦИОНЕН HOMESTUDY МАЙСТОРСКИ АЩАНГА ЙОГА КУРС

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

Практически уроци стъпка по стъпка;

Правилни и безопасни инструкции за над 100 техники;

Познания и инструкции за Аюрведа, подходящият начин на хранене и терапевтичното приложение на йога и Аюрведа;

Най-разбираемите инструкции за изучаването на "Йога сутрите", вплетени в практиката Ви;

Цялата Начална серия Ащанга йога с детаилизирани инструкции за изпълнение на асаните, техни вариации и подготвителни упражнения за тях;

Инструкции за различни видове крии, упражнения за огъвкавяване и разработване на различни части на тялото;

Инструкции за навлизане в пранаяма;

и  много повече...

Пълният Ащанга Йога Майсторски Курс е засега най-подробният курс за обучение в йога в домашни условия, включващ не само физически практики, но и достатъчно обстойно потапяне във философията на йога, древните текстове, Аюрведа, фината физиология, както и йога като начин на живот. 

Материалът е побран в 48 урока, които постепенно ще Ви преведат през науката за йога така, както никоя друга книга, видео или курс не биха могли.

Всъщност, този курс има много предимства:

 • Удобен е за ползване - може да учите и практикувате навсякъде и по всяко време;

 • Не е скъп - този курс ще Ви спести много средства за йога-класове и обучение, от което не винаги има реална полза, а освен това ще имате достъп и до много други странични материали;

 • Яснота - курсът ще Ви спести лутането и объркването, произтичащи от подвеждащите и не винаги отговарящи на истината реклами за какви ли не йога курсове, както и комерсиализма на днешните йога студия;

 • Не е труден - ще се убедите, че да се учи йога не изисква кой знае какво, освен желание и търпение. Уроците са поднесени разбираемо, стъпка по стъпка, за да е процесът Ви на учене приятен;

 • Наистина е пълен и много подробен - философия, начин на живот, хранене, физически техники, включващи подготвителни упражнения, крии, асана, пранаяма, техники за релаксация - е, няма такъв курс онлайн, особено по Ащанга йога;

 • Подходящ за всички - дори да сте напълно незапознати с йога или да считате, че йога е прекалено сложна за Вас, този курс ще Ви убеди в обратното. Не е необходимо нищо да знаете или можете предварително, за да се развивате с Ваше темпо.

Прочети откъси от Част 1, Част 2 или Част 3 .

Виж отговорите на някои въпроси тук...

              199  ЛВ    САМО ЗА 149 ЛВ                                                                           

Тази програма за йога обучение включва над 1200 страници инструкции за практика и теория, предназначени да бъдат усвоени заоколо 1 година. Това е материал, който няма да разберете, ако го изчетете наведнъж като роман, колкото и да Ви е интересно.

Разбира се, йога не се учи от книги и аз съм една от онези, които най-много го повтарят и все пак - ето я поредната книга за йога.   Въпреки това, с позволението на моя учител Манджу Джойс и одобрението на други мои пиъри, с които се съветвам, съставих този курс, за да дойдат знанията за йога до всички, дори и до онези, които нямат йога студио там, където живеят или  нямат време за нещо повече от асана.

 

Продължи да четеш ...

Това е откъс от Пълния Ащанга Йога Майсторски Курс - нашият онлайн курс за "у дома", включващ над 1000 стр и видео уроци със "стъпка по стъпка" инструкции и всичко необходимо за едно пълно обучение в йога.

ПРОЧЕТИ ОТКЪСИ ОТ УРОЦИ >>

ВИЖ ПЪЛНО СЪДЪРЖАНИЕ >>

ВИЖ ПРИМЕРНО ВИДЕО >>

 

k : DonateClose

Отдавна очаквах подобен курс. Радвам се, че Ирина най-сетне го създаде. Благодаря ти!

М.Б. гр. София

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА

Тъй като още работим по видео материала, Вашата поръчка на ПЪЛНИЯ АЩАНГА ЙОГА МАЙСТОРСКИ КУРС днес ще ни помогне да го завършим по-бързо, а Вие ще сте първите, които ще го получат на промо цена  веднага щом целият видео материал е готов!

              199  ЛВ    САМО ЗА 149 ЛВ                                                                           

 
ОТГОВОРИ

ЗА КОГО Е ТОЗИ КУРС?

Курсът покрива толкова много материал, че и практикуващи, и йога учители ще намерят много полезни неща за задълбочаване на практиката си. Но курсът не е ограничен само до опитните практикуващи. Дори напротив, курсът е замислен именно за съвсем незапознати с йога, които стъпка по стъпка да навлязат в това изкуство и наука.

С КАКВО ТОЗИ КУРС Е РАЗЛИЧЕН ОТ ДРУГИ ПОДОБНИ?

Реално - с всичко. няма да намерите друг курс онлайн, който да Ви дава толкова пълна и подробна информация, поднесена така разбираемо. В повечето случаи получавате хаотични знания, практики, откъснати от цялото обучение и неследващи никаква методика...Този курс е методично и последователно обучение не само във физически техники, а в цялата наука за йога.

 
 

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ДА СЕ ИЗКАРА КУРСА?

Всеки урок е предвиден да се учи по около 1 седмица, така че целият курс ще Ви отнеме в най-добрия случай една година. Ако сте много дисциплинирани и упорити, разбира се, може да усвоите материала и по-бързо, но все пак е препоръчително да не бързате.

 

КАК ДА ПОЛУЧА МАТЕРИАЛА?

Ще получите курса електронно (няма физически книги или други неща). Веднага след като се запишете и получим таксата, ще Ви изпратим линк, от който може да свалите ВСИЧКИ уроци или да ги сваляте един по един. 

КАК ФУНКЦИОНИРА КУРСЪТ?

Всички уроци са във PDF файлове, които може да свалите и дори принтирате за по-голямо удобство. Всеки урок има философска и теоретична част, практическа част, както и препоръки за садхана с въпроси за рефлексия или други препоръки. Периодично са включени и тестове за проверка на наученото. Препоръките са да вземате по ЕДИН урок на седмица, за да имате време да усвоите материала.  За практическата част имате подробни инструкции със  снимки, както и линкове към видео за правилно изпълнение.

 
 

ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ СЕРТИФИКАТ СЛЕД КАТО ИЗКАРАМ ТОЗИ КУРС?

И да и не. Не, защото този курс е за самообучение. Ако все пак искате този курс да Ви бъде по някакъв начин валидиран или признат като част от обучение (примерно за инструктор), можете да вземете допълнителни 30 ПРАКТИЧЕСКИ часа с Ирина, след което може да Ви се издаде сертификат, че сте изкарали някакво основно обучение за учител- ако демонстрирате познания и майсторство. Тези допълнителни часове се заплащат отделно. 

 

МОГА ЛИ ДА ПРЕПОДАВАМ  ЙОГА СЛЕД КАТО ИЗКАРАМ КУРСА?

По настоящем всеки може да преподава йога и без да е учил. На много места се предлага и обучение за инструктори, включително и ние предлагаме такова, като стандартите и изискванията за инструктори варират според организациите, които предлагат такива курсове.

Но за да се преподава йога се иска много повече от един домашно изкаран курс, дори повече от един курс за учители, колкото и подробни да са те. На първо място се изисква доста практика, години практика, най-вече с по-опитен от Вас учител. Това, че техниките Ви се отдават лесно не означава нищо все още, защото разбирането за какво и какво правим в йога идва с годините ежедневен труд. Ако желаете да преподавате, този курс е прекрасно начало, но ще Ви е необходим още тренинг в практически преподавателски умения, които не е възможно да научите в какъвто и да е курс "за у дома". За съжаление, няма как да се напредне в йога, камо ли да се добие някакво ниво на компетентност без учител.  

За бъдещо обучение за преподавател при нас, курсът все пак ще Ви бъде отчетен като част от обучението Ви.

АМИ АКО СРЕЩАМ ТРУДНОСТИ?

Не ами, ами със сигурност ще срещнете трудности по пътя си! Колкото и достъпен да е курсът, неизбежно е да се сблъскате с предизвикателства - най-вече при усвояването на асаните и останалите техники. Във видео уроците сме се постарали да бъдем максимално изчерпателни, но това не е гаранция, че на Вас ще Ви е лесно. Нашият екип е винаги на разположение за съвети, разговори и практически класове (срещи) в удобно и за двете страни време, уговорено предварително!

 
 

НАЙ-ЗАДЪЛБОЧЕНИЯТ ДОМАШЕН КУРС ПО АЩАНГА ЙОГА Е ВЕЧЕ ТУК!

48 урока, над 1000 страници и видео демонстрации;

доставен електронно материал (download) след като платите;

удобство и пестене на пари - уроци, които биха стрували над 3000 лв сега само за 149 лв!

 
Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

LATEST ON INSTAGRAM

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

 • Grey Flickr Icon
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg