ГУРУ ПАРАМПАРА ПРОГРАМА

ЗА ПРОГРАМАТА

Гуру парампара е традицията да се предават знанията директно от учител на ученик. Нашата безплатна програма е за най-мотивираните и желаещи да учат ученици, които имат волята, куража и времето да се посветят на ежедневно присъствие и работа в шалата. Обучението включва помагане на водещия учител, участие във всички организирани събития и други задължения по преценка на учителя.

Традиционната йога се върти около взаимоотношенията между ученика и учителя. Магията на тази интензивна програма е, че ще можете "крадете занаят"  от учител с дългогодишен опит в реална обстановка. Допълнително ще имате уникалната възможност да присъствате във всички организирани по график събития на шалата (семинари, интензивни обучения и др), което  ще обогати средствата, с които в бъдеще да преподавате Ащанга интелигентно, с много разбиране и уважение към традициите. 

Това обучение Ви дава много, но и изисква много от Вас, ето защо то е за най-мотивираните и отдадени ученици, имащи силното желание да се потопят в Ащанга йога като практика, ежедневие, служба към другите и начин на живот. Ще изискваме от Вас да присъствате във всички класове в шалата както за лична практика, така и като асистиращи на водещия учител. Огромен бонус е и присъствието Ви в провежданите от нас интензивни обучения, семинари и работилници и други събития и поемане на някаква отговорност за тях. Ще имате възможността да преподавате - не само в обичайните часове, но и по време на тези събития. Така ще натрупате опит, който никой друг курс не би могъл да Ви даде..

Допълнително ще очакваме от Вас и да поемете част от работата по поддържане на йога студио като чистене преди и след практики, писане на рекламни постове, административна работа и/или други задължения, свързани с "бизнеса" да имаш собствено студио. 

Очевадно всичко това изисква много свободно време и посвещение на обучението Ви за 1 година. Това прави тази програма много интензивна и изморителна, но и много удовлетворяваща. Предлагаме я напълно безплатно като благодарност за Вашата отдаденост на Ащанга йога, но имайте предвид, че малцина успяват да я завършат успешно, затова до програмата се допускат максимум 2 души на година.

За да кандидатствате за тази програма е необходимо да сте практикували с нас в нашата шала мин 6 месеца , ежедневно и да сте демонстрирали силна заинтересованост към Ащанга йога.

 

Ако се интересувате от тази програма, свържете се с нас на

тел. 0876 582357 или ни пишете на yogashala@abv.bg

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ ОЩЕ

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

LATEST ON INSTAGRAM

ИМАТЕ ВЪПРОСИ? ПИТАЙТЕ НИ

Ashtanga Yoga Bulgaria

гр. София

бул. "Сливница" 206

тел: 0876 582357

email: yogashala@abv.bg

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg