КЛАСОВЕ

 В ДНИТЕ НА ПЪЛНОЛУНИЕ И НОВОЛУНИЕ ПРАКТИКИ НЯМА! ШАЛАТА Е ЗАТВОРЕНА!

МАЙСОР ПРАКТИКА

Традиционните Майсор практики позволяват да се обучават ученици на различни нива, от съвсем начинаещи до зрели практикуващи с ежедневна практика. Макар да сте в група, инструкциите са индивидуални за всеки и самата практика ще е различна от практиката на всички останали, според Вашите нужди и възможности. Практиките нямат общо начало и край, затова може да дойдете по всяко време в рамките на обявеното, както и да си тръгнете веднага щом сте приключили Вашата практика. 

Начинаещите са добре дошли да понаблюдават или да се включат директно.

Продължителност: от 30 до 120 мин / Всички нива

ВОДЕНА НАЧАЛНА СЕРИЯ

Водената практика има общо начало и край и инструкциите са общи за всички. В този вид практика се цели поддържане на темпо и следване на виняса, затова е необходимо да сте запознати с позите, виняса и спецификата на Ащанга йога. 

Класът не е подходящ за начинаещи и за Ваша безопасност, не допускаме начинаещи в този клас. За да се включите в този клас е необходимо да имате редовна Майсор практика поне. 1 месец. като  най-добре е да изчакате Вашият учител да Ви каже кога сте готови да започнете с водените практики.

Продължителност: 90 мин / Не се допускат начинаещи с по-малко от 1 месец практика

ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ

Това е йога практика, която цели да запознае практикуващия с основните принципи в йога. Позите се задържат в рамките на комфортното усещане за усилие. Набляга се на синхрона между дишане и движение. Активните пози се редуват с пасивни, релаксиращи пози, с което се постига по-задълбочено усещане за ефекта от всяка активна поза върху тялото.

Подходяща за всякакви нива ученици.

Продължителност: 55 мин / Всички нива

ТЕРАПЕВТИЧНА ЙОГА

Терапевтична йога е практика с подбрани пози, които въздействат върху зони с дискомфорт, напрежение и болка и деликатно ги раздвижват. Използваме Ащанга йога метода да развием добра постановка, усещане, мобилност и да изградим Ваша персонализирана практика. Практиката е особено благоприятна при болки и проблеми с гърба, тазобедрените стави, раменете, обща схванатост и дискомфорт.

Тъй като фокусът на всяка практика е различен, препоръчваме Ви да идвате консистентно за  една пълноценна и резултатна терапия.

Продължителност: 55 мин / Всички нива

ИНДИВИДУАЛНИ ЗАНИМАНИЯ

Индивидуалните занимания Ви позволяват да практикувате в удобно за Вас време (и място), като след като се установят Вашите нужди ще работите индивидуално с Вашия учител за подобряване на мобилност, физически качества, атлетични умения и/или терапия за определени състояния чрез йога. 

 

Този подход позволява работа с травми, болки и скованости като не само облекчава неприятните усещания в тялото, но и подпомага излекуването им. Практиките са с фокус върху вниманието и грижата към различните тела и проблемите в тях.

Продължителност: 90 мин / Всички нива

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

СПОДЕЛЕТЕ / SHARE

LATEST ON INSTAGRAM

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg