БЛАГОДАРИМ ВИ!

Благодарим Ви, че избрахте нашите семинари и интензивни обучения!

За да Ви запазим място е необходимо да заплатите пълната стойност на семинара / обучението. Можете да го направите като кликнете върху изображението на желания от Вас семинар по-долу или на място в Шалата.

Можете да се откажете от семинара/обучението в срок до 5 дни преди началото му и тогава ще ви удържим 20% административна такса. При отказ в последния момент (по-малко от 5 дни) или неявяване, заплатените суми са невъзвръщаеми.

Ако семинарът не се проведе по наша вина или не се събере група (мин 3 души), можете да използвате заплатената от Вас сума за следващия семинар (ще бъдете записан автоматично) или за практики и други услуги в Шалата. 

За някои от семинарите има учебни тетрадки и/или други материали. За да ги получите, молим Ви направете поръчка по-долу.  След получаване на плащането, би трябвало да получите email с линк за свалянето на материалите. Ако не получите email с линк към материалите или ликът не работи, молим Ви да подадете сигнал веднага на тел: 0876 582357 или ни пишете на yogashala@abv.bg  или в сайта.

ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО!

МОЖЕ ДА ПЛАТИТЕ ТУК

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

СПОДЕЛЕТЕ / SHARE

LATEST ON INSTAGRAM

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg