КУРСОВЕ ЗА УЧИТЕЛИ

Нашата философия се опира на традицията. Йога е нещо изключително обширно и всеобхватно като предмет и се учи цял живот. Консистентната, ежедневна, сериозна и зряла практика е най-важният фундамент за това пътешествие. Курсовете за учители ще Ви предоставят една подробна и интензивна програма, която ще Ви подготви за изключителното приключение, наречено Ащанга йога - като начин на живот, като възглед за живота, като наука и евентуално като професия. Когато завършите обучението си, ще сте готови да продължите по пътя на Ащанга, който води само нагоре. 

Ние вече 15 години посвещаваме работата си на изучаването на Ащанга йога не само като техники, но и като приложение в живота. Целта на този курс е да Ви научи на нещо, а не да Ви даде сертификат. В края наистина ще имате всичко необходимо, което може да бъде предадено като знания, насоки и инструкции. Останалото зависи от Вас.

Програмата за обучение е базирана на Началната серия Ащанга йога. защото това е в основата на цялата система. Различните форми на обучение покриват един и същ материал, но имат различни изисквания, вземайки предвид формата на обучение.

Имайте предвид, че само Шарат Джойс и Манджу Джойс имат право да дават официална оторизация за преподаване!

Ако сте се устремили към това, обучението Ви при нас е първата Ви спирка по пътя!

Курсовете са признати от Yoga Alliance и Манджу Джойс!

СРАВНЕТЕ И ИЗБЕРЕТЕ

Black Framed Sports Logo.png

+ (359) 876 582357

yogashala@abv.bg

0

СПОДЕЛЕТЕ / SHARE

LATEST ON INSTAGRAM

СЛЕДВАЙТЕ НИ / FOLLOW US

  • Grey Flickr Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Instagram Icon

гр. София, бул. "Сливница" 206, 1-и етаж ; тел: + (359) 876 582357 ; email: yogashala@abv.bg